Mješovita srednja škola

"Hazim Šabanović"

Mješovita srednja škola

"Hazim Šabanović"

Strategija za Uspjeh

Picture
Mješovitu srednju školu „Hazim Šabanović“ Visoko čine učenici, profesori i zaposlenici. Naša bogata historija temelj je naših vrijednosti. Raznoliki smo, prihvaćamo i strastveni smo prema tome da budemo najbolji što možemo. Naša škola pruža širok spektar usmjerenja i budućih zvanja kako tehničkih (sa četverogodišnjim planom i programom) tako i stručnih (sa trogodišnjim planom i programom). Možemo se pohvaliti veoma uspješnim sportistima, mladih aktivistima, liderima, te mnogo talenata iz raznih oblasti kao što su matematika, fizika, informatika.

Školske Vijesti

Picture

Dani Otvorenih Vrata

Iako nas je zadesila pandemija COVID-19 ništa nas ne spriječava da Vas putem naše stranice obavjestimo o usmjerenjima unutar naše škole. Trenutno u našoj školi prema nastavnom planu i programu izvodi se nastava za sljedeća tehnička i stručna zanimanja: Ekonomski tehničar Ugostiteljsko-turistički tehničar Poljoprivredni tehničar Mašinski tehničar Građevinski tehničar Elektrotehničar računarstva i automatike Tekstilni tehničar Saobračajni tehničar Automehaničar Bravar/Zavarivač Autoelektričar Frizer/Vlasujar Elektromehaničar

Školski život

Šta kažu roditelji

“Ova škola je naučila sina da se poštovanje i zalaganje uvijek isplati. Kao i da svojom kulturom ostavlja dobar utisak o sebi i školi. Naučila ga je osnovama Mašinske tehnike, te izgradila stav kakav svako dijete zaslužuje.”

Nermin Čunjalo

Pozitivne Priče

0 Odjeljenja
0 Radnika
0 Učenika
0 Godina postojanja
0 Sretnih Lica

Događaji