asubih-visoko-prezentacija-7

Jučer je u Sali za više namjena Mješovite srednje škole “Hazim Šabanović” u Visokom održana prezentacija rada jedine asocijacije srednjoškolaca u našem gradu. Ova prezentacija, ustvari, dio je mnogobrojnih aktivnosti koje, kako proteklih, tako i ove godine provode srednjoškolci iz Visokog, u cilju ostvarenja svojih prava, ali i radi upoznavanja, učenja i sticanja iskustva kroz dobru zabavu.

Ovom prilikom za visoko.co.ba govorila je Melina Dragunić, PR Lokalnog tima Visoko Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini.

“Prezentacija o radu Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, Lokalni tim Visoko, koju smo jučer realizovali u MSŠ “Hazim Šabanović” na naše veliko zadovoljstvo protekla je u najboljem redu. Ovom prilikom želim da se, u ime cjelokupnog Lokalnog tima Visoko, zahvalim na podršci i odvojenom vremenu svim srednjoškolcima koji su došli da nas slušaju i saznaju više o našoj asocijaciji i našim aktivnostima.

Jučer je koordinatorica našeg lokalnog tima, Amina Mihaljević, sa svojim aktivnim članovima pobliže objasnila samu ASuBiH, kao neprofitnu i apolitičnu organizaciju, kao i mnogobrojne aktivnosti među kojima su program povodom Dana srednjoškolaca i zimski kamp pod nazivom Winter Magic.” – kazala je Dragunić za naš portal, dodavši:

“Nakon ove prezentacije ASuBiH Lokalni tim Visoko poziva sve zainteresirane srednjoškolce koji žele da rade na ostvarivanju prava srednjoškolaca, kao i da stiču razna znanja i vještine da se prijave i postanu dio našeg tima. To mogu uciniti tako što će se javiti koordinatorici Amini Mihaljević ili meni.”

Izvor: http://www.visoko.co.ba/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *